Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g313g175kcal28.1g15.6g0.6g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)144g157kcal4.2g23.6g5g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä122g73kcal0.6g18.3g0g1.3g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli19g9kcal0g2.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini13g44kcal10.7g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä119g71kcal0.6g17.8g0g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g63g25kcal0g6.2g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker53g207kcal0g51.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2141g2436kcal114g435g26.4g8g
Valittu annoskoko1071g1218kcal57g217.5g13.2g4g
Annoskoko puolitettuna535g609kcal28.5g108.8g6.6g2g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265813