Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 376g196kcal44.5g0.4g1.5g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 376g160kcal1.4g15.4g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 207g628kcal18.1g114.5g3.9g28.7g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Siirappi 45g136kcal0g33.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g2277kcal129.8g333.8g11g59.6g
Valittu annoskoko1071g1138kcal64.9g166.9g5.5g29.8g
Annoskoko puolitettuna536g569kcal32.5g83.5g2.8g14.9g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385