Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha282g467kcal53.5g0g28.1g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala12g35kcal2.5g0.6g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 394g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )282g985kcal50.7g166.1g11g16.9g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g3277kcal227.2g338.2g108.8g35.2g
Valittu annoskoko1071g1639kcal113.6g169.1g54.4g17.6g
Annoskoko puolitettuna536g819kcal56.8g84.6g27.2g8.8g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881