Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 7.4g50kcal2g0.5g4.3g0.9g
Kirjolohifilee 437g723kcal73.2g0g48.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.2g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Juuriselleri 66g21kcal0.8g3g0.1g2g
Inkivääri, tuore, silputtu13g11kcal0.2g2.3g0.1g0.3g
Purjosipuli 87g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Rypsiöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 210g281kcal5.1g59.9g0.6g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g2780kcal171.8g161.4g155.4g31g
Valittu annoskoko1071g1390kcal85.9g80.7g77.7g15.5g
Annoskoko puolitettuna535g695kcal43g40.4g38.9g7.8g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785