Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)360g90kcal3.6g19.8g0g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai2.3g7.9kcal0.3g1.6g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.7g4.5kcal0.5g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g852kcal78.8g53.4g36.2g14.2g
Valittu annoskoko1071g426kcal39.4g26.7g18.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna536g213kcal19.7g13.4g9.1g3.6g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139