Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.3g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g180g252kcal34.3g0g12.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 609g110kcal3.4g15.2g2.4g4.3g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g90g99kcal10.4g4.5g4.2g0.5g
Juusto, Arla Kadett 5%45g86kcal15.3g0.7g2.3g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 6.3g46kcal0g0g5.2g0g
Paprikajauhe 2.7g8.7kcal0.4g0.5g0.4g1g
Mustapippuri 2.7g7.6kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g1296kcal133g55.8g55g17.8g
Valittu annoskoko1071g648kcal66.5g27.9g27.5g8.9g
Annoskoko puolitettuna536g324kcal33.3g14g13.8g4.5g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019