Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g160g960kcal33.6g10.6g86.4g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g80g571kcal0g0.2g64g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g320g816kcal18.9g10.2g76.5g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Canderel makeutusjauhe12g46kcal0.3g11.2g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio320g448kcal9g20.8g38.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2144g6214kcal167.8g113.4g566.8g0g
Valittu annoskoko1072g3107kcal83.9g56.7g283.4g0g
Annoskoko puolitettuna536g1554kcal42g28.4g141.7g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913