Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 703g127kcal3.9g17.6g2.8g4.9g
Paprika keltainen 80g24kcal0.8g4.1g0.2g1.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli201g602kcal7.4g9g60.2g0.2g
Oliiviöljy 28g249kcal0g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2144g2036kcal25.8g67.2g182.8g15.4g
Valittu annoskoko1072g1018kcal12.9g33.6g91.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna536g509kcal6.5g16.8g45.7g3.9g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716