Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g171g566kcal27.4g106.3g3.4g10.3g
Atria kevyt jauheliha400g680kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.3g18kcal0.6g1.1g1.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 63g90kcal7.9g0.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2144g2987kcal251g257.4g102.2g21.6g
Valittu annoskoko1072g1494kcal125.5g128.7g51.1g10.8g
Annoskoko puolitettuna536g747kcal62.8g64.4g25.6g5.4g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377