Possupata

Ruskea peruskastike veteen, johon floran ruokakerma.

Sitten possupaketit sekaan, kaadetaan kannelliseen pataan ja uuniin n.270 asteeseen muhimaan n. 45 min. Lopuksi maustetaan jos tarvis, ja voi vielä jäädä sammutettuun uuniin jälkilämmölle.

Flawe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Älä käytä Vesi, Kraanasta, Puhdasta (2dl)500g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g125g75kcal1.2g5.6g5g0.7g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK300g510kcal45g7.2g33g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g98g351kcal12.7g68.3g2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2145g2592kcal118.8g163.2g160g8.6g
Valittu annoskoko1073g1296kcal59.4g81.6g80g4.3g
Annoskoko puolitettuna536g648kcal29.7g40.8g40g2.2g
Arvot/100g100g121kcal5.5g7.6g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41377