Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka45g176kcal2.5g36.9g0.3g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 338g130kcal3.4g23.3g0.7g8.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Maito, Kevyt225g104kcal7.2g10.8g3.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2146g1645kcal104.8g143g65.6g17.2g
Valittu annoskoko1073g822kcal52.4g71.5g32.8g8.6g
Annoskoko puolitettuna537g411kcal26.2g35.8g16.4g4.3g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339