Mausteveikon Jauhelihapaistos

Paista jauheliha, sipuli ja kaali pannulla.

Lisää pippuri, suola ja jauhelihamauste.

Sekoita vesi, kananmuna, ketsuppi ja chilikastike keskenään, ja kaada pannulle tasaisesti.

Paista miedolla lämmöllä kunnes vesi on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g466g1063kcal88.6g0g79.2g0g
Keräkaali, 100g175g42kcal2.1g5.9g0.3g3.7g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Pirkka mexican ketsuppi18g20kcal0.2g4.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu159g200kcal17.4g0.5g14.3g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g12g7kcal0.1g1.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 8.2g0.2kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2149g2698kcal218.4g29.8g188.2g9.4g
Valittu annoskoko1075g1349kcal109.2g14.9g94.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna537g675kcal54.6g7.5g47.1g2.4g
Arvot/100g100g126kcal10.2g1.4g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135462