Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti524g577kcal115.4g0.5g15.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 16g139kcal0g0g15.7g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g117g32kcal1.5g5.6g0.1g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.8kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.4g18kcal0.6g0.4g1.5g0g
Punaviini 87g62kcal0.3g0.2g0g0g
Rusina 11g31kcal0.3g6.3g0.1g1g
Oliivi kivetön musta rainbow117g210kcal0.7g6.6g19.8g0g
Ohrakas ohratärkkelys18g64kcal0.1g15.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2149g2272kcal238.6g72.2g106g6.6g
Valittu annoskoko1074g1136kcal119.3g36.1g53g3.3g
Annoskoko puolitettuna537g568kcal59.7g18.1g26.5g1.7g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355