Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali138g29kcal1.7g4.7g0.3g2.9g
Porkkana, keitetty, suolaton 105g35kcal0.7g6g0.2g2.7g
Parsakaali, keitetty, suolaton 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi482g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g11g14kcal0.3g2.5g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha263g436kcal49.9g0g26.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2149g1075kcal110g31g54.6g14.4g
Valittu annoskoko1075g538kcal55g15.5g27.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna537g269kcal27.5g7.8g13.7g3.6g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974