Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)292g1021kcal39.4g191.4g8.5g9.3g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 263g112kcal8.9g12.6g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl102g134kcal13.3g0.3g8.4g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)53g189kcal12.1g0g15.8g0g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Purjosipuli, annos 20g12g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 234g748kcal62.5g0g55.9g0g
Ketsuppi, Pirkka10g11kcal0.1g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2149g4491kcal275g423.8g183g22.8g
Valittu annoskoko1075g2246kcal137.5g211.9g91.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna537g1123kcal68.8g106g45.8g5.7g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158