Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 24g90kcal0g1.3g9.5g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g300g129kcal1.2g12.3g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g751g811kcal146.4g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2150g2059kcal295.2g27.2g70g0g
Valittu annoskoko1075g1030kcal147.6g13.6g35g0g
Annoskoko puolitettuna538g515kcal73.8g6.8g17.5g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184