Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g417g100kcal5g14.2g0.8g8.8g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka83g9kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g75g23kcal1.1g3.7g0.3g0g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2150g308kcal16.2g45.6g3g22g
Valittu annoskoko1075g154kcal8.1g22.8g1.5g11g
Annoskoko puolitettuna538g77kcal4.1g11.4g0.8g5.5g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913