Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 425g124kcal4g19.1g1.7g8.1g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g250g350kcal52.5g0g17.5g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g47g159kcal3.1g36.6g0.3g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g244g134kcal4.1g16.1g5.9g2.9g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Persilja 31g8.5kcal0.4g0.3g0.1g2.5g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2150g1920kcal130.8g147.8g89.2g29.2g
Valittu annoskoko1075g960kcal65.4g73.9g44.6g14.6g
Annoskoko puolitettuna538g480kcal32.7g37g22.3g7.3g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045