Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 72g95kcal6g12.6g1.4g3.6g
Papu valkoinen, keitetty 80g87kcal6.8g11.3g0.3g5.6g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kaali, valkokaali107g23kcal1.3g3.6g0.2g2.3g
Tomaattimurska 143g42kcal0.8g7.6g0.3g2.7g
Rajah Mild Curry Paste (10g)18g26kcal0.7g1.6g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 536g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 54g171kcal13.1g24.5g1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2150g968kcal59g128.4g15.2g40.2g
Valittu annoskoko1075g484kcal29.5g64.2g7.6g20.1g
Annoskoko puolitettuna538g242kcal14.8g32.1g3.8g10.1g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916