Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g115g264kcal12.7g19.6g18.4g0g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g163g98kcal2.4g21.1g0.2g1.5g
Lanttu 45g13kcal0.5g2.1g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala14g39kcal2.8g0.7g2.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g19kcal0.4g3.9g0.1g1.7g
Valio voi9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2150g1018kcal38.8g98.6g58.4g9.2g
Valittu annoskoko1075g509kcal19.4g49.3g29.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna538g254kcal9.7g24.7g14.6g2.3g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484