Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 250g189kcal4.7g38.5g0.5g2.5g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper150g240kcal16.5g19.5g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Punajuuri 150g58kcal1.5g10.4g0.3g3.8g
Porkkana, keitetty, suolaton 125g42kcal0.8g7.1g0.3g3.3g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g250g520kcal7.5g15.5g47.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2150g2178kcal66g196.4g118.8g24.4g
Valittu annoskoko1075g1089kcal33g98.2g59.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna538g545kcal16.5g49.1g29.7g6.1g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492