Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha333g553kcal63.3g0g33.3g0g
Paprika punainen 167g49kcal1.6g7.5g0.7g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Makaroni, tumma 138g495kcal18.6g90.3g4.1g8.1g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Ruokakerma Valio 5%167g100kcal2g4.7g8.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 38g331kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2150g3190kcal174.6g231.2g168.6g33.2g
Valittu annoskoko1075g1595kcal87.3g115.6g84.3g16.6g
Annoskoko puolitettuna538g797kcal43.7g57.8g42.2g8.3g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341