Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Linssi, punainen, Go Green169g549kcal40.5g82.7g1.7g20.3g
Vesi704g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g16g19kcal0.4g0.9g1.4g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g68g41kcal1g8.8g0.1g0.6g
Tomaattipyree, Pirkka17g14kcal0.6g3.2g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2151g1570kcal88g200.6g37.8g46.2g
Valittu annoskoko1076g785kcal44g100.3g18.9g23.1g
Annoskoko puolitettuna538g393kcal22g50.2g9.5g11.6g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442