Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4818g16533kcal491g3372.9g57.8g168.6g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 111g195kcal5.8g42g0g0.6g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 741g5265kcal5.6g3g593g0g
Kananmuna kuoreton 815g1163kcal101.9g2.4g83.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa371g1112kcal85.2g0g85.2g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g2965g1483kcal89g118.6g74.1g0g
Ruohosipuli, tuore148g40kcal2.1g5.6g0.9g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g51582kcal1561.2g7089g1789.2g341.6g
Valittu annoskoko10000g25791kcal780.6g3544.5g894.6g170.8g
Annoskoko puolitettuna5000g12896kcal390.3g1772.3g447.3g85.4g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238