Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 3023g3783kcal634.9g0g136g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g3488g1047kcal38.4g188.4g7g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g1070g963kcal67.4g171.2g3.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka326g267kcal11.1g61.9g3.3g3.3g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g1628g1465kcal24.4g146.5g81.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 465g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15048kcal1552.4g1136g461.8g6.6g
Valittu annoskoko10000g7524kcal776.2g568g230.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3762kcal388.1g284g115.5g1.7g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308