Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1045g2926kcal198.6g0g229.9g0g
Sipuli (kuorittu)418g113kcal5.4g20.1g0.8g7.1g
Voi 251g1820kcal3g1g203.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 251g861kcal25.6g175.6g3g8.8g
Vesi5017g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi92g258kcal8.3g6.4g21.2g0.1g
Ruokakerma Valio 5%1672g1003kcal20.1g46.8g83.6g0g
Poronliha 1254g1598kcal270.4g0g56.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17156kcal1062.8g499.8g1197.6g32g
Valittu annoskoko10000g8578kcal531.4g249.9g598.8g16g
Annoskoko puolitettuna5000g4289kcal265.7g125g299.4g8g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283