Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 208g132kcal6.3g10g7.3g0g
Uudet perunat keitetty334g253kcal5.7g53.7g0.7g3.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.7g6.4g0.2g2.7g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g52g146kcal9.9g0g11.5g0g
Keräkaali, 100g83g20kcal1g2.8g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2155g1208kcal49.4g153.8g40.2g18.4g
Valittu annoskoko1078g604kcal24.7g76.9g20.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna539g302kcal12.4g38.5g10.1g4.6g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745