Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 54g219kcal0g53.9g0g0g
Viinietikka balsami113g39kcal0g1.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow225g2025kcal0g0g225g0g
Silakkafilee 675g970kcal108g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2155g6507kcal216g110g570.2g0g
Valittu annoskoko1078g3254kcal108g55g285.1g0g
Annoskoko puolitettuna539g1627kcal54g27.5g142.6g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794