Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 204g72kcal9.4g4g0.6g5.1g
Kukkakaali 234g56kcal4.2g5.1g0.7g5.4g
Oivariini, 7516g111kcal0.2g0.2g12.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt117g54kcal3.7g5.6g1.8g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu35g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g102g307kcal26.6g2g21.5g0g
Kesäkurpitsa117g20kcal0.5g2.9g0.7g0.8g
Tumma soijarouhe, risetti58g167kcal29.2g19.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2156g1782kcal159g104.2g83.2g23.8g
Valittu annoskoko1078g891kcal79.5g52.1g41.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna539g446kcal39.8g26.1g20.8g6g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096