Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu135g170kcal14.8g0.4g12.1g0g
Sokeri 191g776kcal0g191g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g219g61kcal1.3g13g0.4g5.5g
Vehnäjauho puolikarkea 165g565kcal16.8g115.3g2g5.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen113g810kcal0g0g90g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g56g405kcal0.6g0.6g45g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g56g141kcal7.9g1.9g11.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g141g562kcal0g140.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2156g6999kcal82.8g930g321.4g22.6g
Valittu annoskoko1078g3500kcal41.4g465g160.7g11.3g
Annoskoko puolitettuna539g1750kcal20.7g232.5g80.4g5.7g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081