Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 263g63kcal4.8g5.8g0.8g6g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g88g219kcal12.3g3g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 657g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.8g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g14kcal1.4g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g701kcal42.2g37.8g39g13.4g
Valittu annoskoko1080g351kcal21.1g18.9g19.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna540g175kcal10.6g9.5g9.8g3.4g
Arvot/100g100g33kcal2g1.8g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607