Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai20g74kcal1g6.4g5g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g41kcal4.7g0g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%5g14kcal1.4g0.1g0.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g294kcal15g17.4g18.4g2.2g
Valittu annoskoko108g147kcal7.5g8.7g9.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna54g74kcal3.8g4.4g4.6g0.6g
Arvot/100g100g136kcal6.9g8g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249