Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.3g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 6.2g33kcal0g0g3.7g0g
Kaurajuoma, GoGreen62g25kcal0.6g3.7g0.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g336kcal8.8g46.4g11.6g2.2g
Valittu annoskoko108g168kcal4.4g23.2g5.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna54g84kcal2.2g11.6g2.9g0.6g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56526