Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)10g33kcal2g1.5g2.1g0g
Kookosrasva (Cocos)51g458kcal0g0g51.4g0g
Vispikerma, Milbona17g62kcal0.3g0.5g6.5g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g6.9g45kcal1.8g0.8g4g0.1g
Murot, Rice Crispies3.4g13kcal0.2g3g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly17g25kcal2.6g1.5g0.9g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g1283kcal13.8g18g129.8g19g
Valittu annoskoko108g642kcal6.9g9g64.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna54g321kcal3.5g4.5g32.5g4.8g
Arvot/100g100g595kcal6.4g8.3g60.1g8.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868