Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g24g34kcal5.2g0g1.4g0g
Rypsiöljy rainbow0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hillosipuli, Rainbow2.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Paprika, punainen6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%4.7g3.8kcal0.2g0.3g0.2g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g6.3g10kcal0.5g0.3g0.8g0.1g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g135kcal13.6g5.6g6g1.4g
Valittu annoskoko108g68kcal6.8g2.8g3g0.7g
Annoskoko puolitettuna54g34kcal3.4g1.4g1.5g0.4g
Arvot/100g100g63kcal6.3g2.6g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493