Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g56g107kcal8.5g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)19g11kcal0.2g0.8g0.8g0g
Korppujauho 9g35kcal1g7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.6g3kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.8g8.6kcal0.2g1.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g352kcal20.6g23g19.6g2.6g
Valittu annoskoko108g176kcal10.3g11.5g9.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna54g88kcal5.2g5.8g4.9g0.7g
Arvot/100g100g163kcal9.5g10.6g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857