Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%20g34kcal3.9g0g2g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g14g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Punajuuri 13g4.9kcal0.1g0.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g4.2g11kcal0.8g0.1g0.9g0g
Vesi51g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g129kcal10.4g6g6.8g0.8g
Valittu annoskoko108g65kcal5.2g3g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna54g32kcal2.6g1.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g60kcal4.8g2.8g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114