Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]21g25kcal2.5g0.4g1.5g0g
Pesto (Pirkka)2.8g16kcal0.1g0.1g1.7g0.1g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g34g76kcal2.6g14.3g0.9g4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 14g39kcal0.3g0.4g3.9g0g
Mozzarella, Euroshopper14g35kcal2.6g0.2g2.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen22g4.5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g393kcal16.4g32.6g21.6g8.8g
Valittu annoskoko108g196kcal8.2g16.3g10.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna54g98kcal4.1g8.2g5.4g2.2g
Arvot/100g100g182kcal7.6g15.1g10g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983