Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 53g18kcal2.4g1g0.2g1.3g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g38g41kcal8.6g0g0.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl7.5g26kcal0.1g0.2g2.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g243kcal25.8g2.4g13.8g2.6g
Valittu annoskoko108g122kcal12.9g1.2g6.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna54g61kcal6.5g0.6g3.5g0.7g
Arvot/100g100g113kcal11.9g1.1g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672