Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g14g8.6kcal2g0.4g8.4g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.1g7.7kcal0.1g1.7g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g28g7.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton28g45kcal2.2g1.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g397kcal13.8g11.4g50.8g1.4g
Valittu annoskoko108g199kcal6.9g5.7g25.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna54g99kcal3.5g2.9g12.7g0.4g
Arvot/100g100g184kcal6.4g5.3g23.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749