Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g9g66kcal0.1g0.1g7.2g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g68g226kcal8.8g45.9g1g4.3g
Kanttarelli, tuore, annos 50g11g1.7kcal0.2g0g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g11g44kcal3.7g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g680kcal25.8g93g23g9.4g
Valittu annoskoko108g340kcal12.9g46.5g11.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna54g170kcal6.5g23.3g5.8g2.4g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43g10.6g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333