Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen8.4g61kcal0.1g0.1g6.8g0g
Kerma, ruoka 15% Flora4.2g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Raparperi 17g5.7kcal0.1g0.9g0g0.2g
Fariinisokeri3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)14g27kcal0.6g2.2g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g615kcal9.4g93.6g21.4g2g
Valittu annoskoko108g307kcal4.7g46.8g10.7g1g
Annoskoko puolitettuna54g154kcal2.4g23.4g5.4g0.5g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.3g9.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594