Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 10g6kcal0g1.1g0g0.4g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g8.3g31kcal2.5g4.8g0.2g0.2g
Grahamjauho 6.5g21kcal0.7g3.9g0.1g0.6g
Ruokasuola jodioitu 1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g1.6g1.2kcal0g0.3g0g0g
Flora culinesse3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g226kcal7.6g29.4g7.2g4g
Valittu annoskoko108g113kcal3.8g14.7g3.6g2g
Annoskoko puolitettuna54g56kcal1.9g7.4g1.8g1g
Arvot/100g100g104kcal3.5g13.6g3.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237