Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper15g24kcal1.7g2g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Punajuuri 15g5.8kcal0.2g1g0g0.4g
Porkkana, keitetty, suolaton 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g25g52kcal0.8g1.6g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g219kcal7g19.8g12g2.6g
Valittu annoskoko108g109kcal3.5g9.9g6g1.3g
Annoskoko puolitettuna54g55kcal1.8g5g3g0.7g
Arvot/100g100g101kcal3.2g9.2g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492