Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai23g84kcal1.1g7.2g5.6g0.5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 8.5g15kcal1.5g0g1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)11g6.8kcal0.1g0.5g0.5g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)11g29kcal2.9g0.2g1.9g0g
Katkarapu, rainbow17g17kcal3.9g0g0.2g0g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Purjosipuli 8.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 5.6g1kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g372kcal22.6g17g23.8g1.6g
Valittu annoskoko108g186kcal11.3g8.5g11.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna54g93kcal5.7g4.3g6g0.4g
Arvot/100g100g172kcal10.5g7.9g11g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448238