Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g48g60kcal4.1g9.4g0.6g1.1g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)2.2g3.9kcal0g0.1g0.4g0.1g
Paseerattu tomaatti rainbow37g13kcal0.4g2.5g0.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton7.3g12kcal0.6g0.3g0.9g0g
Oltermanni 9% (Valio)5.3g11kcal1.6g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon2.2g5kcal0.3g0g0.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 5.8g13kcal0.3g1g0.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g237kcal14.6g26.8g7.6g3g
Valittu annoskoko108g118kcal7.3g13.4g3.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna54g59kcal3.7g6.7g1.9g0.8g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872