Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 18g4.4kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g18g22kcal0.4g0.9g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g152kcal8.2g6.6g10g2g
Valittu annoskoko108g76kcal4.1g3.3g5g1g
Annoskoko puolitettuna54g38kcal2.1g1.7g2.5g0.5g
Arvot/100g100g70kcal3.8g3.1g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482