Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä3.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Munakoiso, tuore9g1.7kcal0g0.3g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Nakki, Popsi viitonen19g44kcal2.1g0.6g3.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g134kcal5.4g10g7.4g1.4g
Valittu annoskoko108g67kcal2.7g5g3.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna54g33kcal1.4g2.5g1.9g0.4g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344