Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g23g5.1kcal0.2g1.1g0g0.5g
Tonnikala öljyssä 13g25kcal3.6g0g1.2g0g
Kesäkurpitsa28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g29g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g153kcal8.6g8.8g9.4g2.6g
Valittu annoskoko108g77kcal4.3g4.4g4.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna54g38kcal2.2g2.2g2.4g0.7g
Arvot/100g100g71kcal4g4.1g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741