Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 23g8.2kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%47g80kcal4.6g3.5g5.2g0g
Paprika, punainen10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Nuudeli, keitetty, suolaton 25g33kcal1g6.3g0.3g0.3g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Chili paprika punainen1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g268kcal13.6g21.8g13.4g2.2g
Valittu annoskoko108g134kcal6.8g10.9g6.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna54g67kcal3.4g5.5g3.4g0.6g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407